4 Tips voor het organiseren van een meidenavond bij je thuis

Vriendinnen tijd is jullie secret moment! Tijd om bij te kletsen over die ene leuke buurjongen, je nieuwe Tinder match, die nieuwe outfit die je hebt gekocht en meer.. Hieronder hebben we een 4 leuke tips om jullie vriendinnen tijd extra gezellig te maken:

Tip #1 Ongezond snoepen met chocola, fruit en wijn

Warme chocolade, vers fruit, wijntjes de perfecte belevenis voor vriendinnen tijd. Haal samen met je vriendin een leuke chocolade fondue box en praat elkaar gezellig bij. 

Tip #2 'Say cheese' met een lekkere kaasfondue

Ook leuk voor vriendinnen tijd! Samen lekker Zwitsers kaasfonduen! Gewoon lekker bij je in de tuin of keuken! Kaasfondue is geweldig omdat het lekker is, makkelijk is, snel te maken is en bovenal super gezellig! Je ontvangt een box met alles wat je nodig hebt voor de kaasfondue en natuurlijk alle door jullie gekozen dips! Bestel samen met je vriendin een mega gezellige kaasfondue box.

Tip #3 Gezellig high tea'en


Thee, lekker hapjes en gezellige gesprekken. Wat is er leuker dan een high tea met je vriendin! Lekker met je vriendin bij jouw in de tuin of een parkje in de buurt lekker high-tea'en! Bestel een high-tea en geniet samen van de lekkerste zoete en hartige hapjes en verse thee! 

Tip #4 Samen gek doen met freakshakes

Heerlijk met het warme weer is natuurlijk een ijskoude freakshake! Een freakshake is eigenlijk een milkshake met een donut getopt met allerlei zoete lekkernijen. Super leuk, snel, gek en lekker om te doen bij je thuis! Gaan jullie dit weekend ook lekkere freaky doen in de keuken met een maak je eigen freakshake box?