Amusement

Op zoek naar leuke activiteiten voor thuis? Leuke dingen die je dit weekend thuis kunt doen? Iets leuks om te doen met je vrienden, familie of kinderen? Ontdek de leukste amusement belevenissen voor thuis op Happiness. Bekijk onze populaire belevenissen zoals de pokeravond, een high-beer proeverij, een high-tea voor thuis, indoor marshmallows roosteren en meer.

stock-banner-happiness.jpg

€40,00

Gezellige pokeravond organiseren met je vrienden? Ga dan voor de pokeravond van Happiness. Huur een gezellige pokertafel inclusief pokerset en ontvang van ons daarbij ook nog eens lekkere snacks en drinks om jouw pokeravond compleet te maken.

high-beer proeverij
High-beer box

€49,95

Speciaal biertjes proeven bij je thuis? Ga dan voor een gezellige high-beer box van Happiness voor 3 personen. Deze box bevat 8 verschillende soorten en 10 verschillende soorten tapas! Alles dus wat je nodig hebt voor een perfecte high-beer bij je thuis!

stock-banner-happiness.jpg
Chocolade fondue box

€23,00

Gek op chocola en lekkernijen? Ga dan voor een gezellige chocolade fondue met je vrienden, familie of kinderen, gewoon bij je thuis! Deze box bevat alle ingrediënten die je nodig hebt om een mega gezellige chocolade fondue te organiseren bij je in de keuken. 

stock-banner-happiness.jpg
Indoor marshmallows roosteren box

€24,45

Lekkere s'mores maken bij je thuis? Ga dan voor een indoor marshmallows roosteren box. J je leest het goed, je kan met de indoor marshmallows roosteren box lekkere bij jouw in de keuken, slaapkamer of woonkamer marshmallows roosteren. Zonder vuur? Ja. Je ontvangt van ons leuke terracotta potjes met een gelbrander en leuke houten stokjes om je marshmallows met chocola en biscuits te roosteren. 

stock-banner-happiness.jpg
High-tea box

€54,00

Lekkere theeleuten met je vriendinnen? Ga voor een gezellige high-tea box van Happiness. Wij ontzorgen je compleet door jouw high-tea met al jouw favoriete zoete en hartige lekkernijen inclusief thee gewoon thuis te bezorgen.

stock-banner-happiness.jpg
Zwitserse kaasfondue box

€29,00

Lekker kaasfonduen bij je thuis met je vrienden of familie? Ga dan voor een gezellige kaasfondue bij je thuis met de kaasfondue box van Happiness De box bevat alle ingredienten die je nodig hebt voor een traditionele Zwitserse kaasfondue en lekkere bijpassende gerechtjes en drankjes naar keuze.

Pokeren bij je thuis

Pokeravond organiseren bij je thuis? Op zoek naar een pokertafel om te huren? Ga dan voor een gezellige pokeravond van Happiness. Huur een pokeravond en ontvang daarbij ook de lekkerste snacks en drankjes voor een perfecte pokeravond bij je thuis.

Bierproeverij thuis

Bierproeverij bij je thuis organiseren? High-beer bij je thuis organiseren? Ontdek dan de high-beer box van Happiness. Deze box bevat alles wat je nodig hebt voor het organiseren van de perfecte bierproeverij bij je thuis. De box bevat de lekkerste speciaal biertjes en bijpassende tapas gerechtjes naar keuze. Ontzorg jezelf volledig door jouw high-beer thuis te laten bezorgden door Happiness. 

S'mores maken

Lekkere s'mores maken bij je thuis? Ga dan voor de indoor marshmallows roosteren box. Deze box bevat alle ingredienten die je nodig hebt om heerlijke s'mores te maken bij je thuis met leuke terracotta potjes gevuld met gelbranders. Een heuse belevenis om te ervaren bij je thuis. 

High-tea thuisbezorgd

Lekkere high-tea'en bij je thuis met je beste vriendinnen? Ontzorg jezelf volledig met de high-tea box van Happiness . Deze box bevat door jouw gekozen zoete en hartige lekernijen en de lekkerste thee smaken voor een gezellige high-tea bij je thuis. 

Zwitserse kaasfondue

Lekker Zwitsers kaasfonduen bij je thuis? Ga dan voor een leuke Zwitserse kaasfondue box van Happiness. Deze box bevat alle ingrediënten die je nodig hebt om zelf een kaasfondue te maken bij je thuis. Daarnaast zit er in de box ook lekkere bijgerechtjes om te dippen in de kaasfondue en lekkere drankjes zoals wijntjes, bier of frisdrank. Ontzorg jezelf volledig met de Zwitserse kaasfondue box van Happiness.