Bakken

Op zoek naar leuke bak recepten voor thuis? Lekker bakken met de kids thuis? Ontdek de leukste bak recepten van Happiness. Bekijk populaire recepten zoals de vegan bananenbrood box, Vietnamese spring rolls box, donuts maken box, cupcakes maken box en meer.

vegan bananenbrood recept

€19,95

Lekker vegan bananenbrood maken bij je thuis? Suus heeft het perfecte recept ontwikkeld om thuis lekker te van te smullen. Tijdens een experiment met bananen, dadels en soja melk is er een compleet nieuw recept ontstaan voor het lekkerste bananenbrood dat jij nog niet eerder hebt geproefd! Bestel de box snel en maak het heerlijke recept bij jou in de keuken. 

vietnamese-spring-rolls-recept
Vietname spring rolls box

€38,90

Heb je zin in een verfrissende snack? Ontdek dan de Vietnamese Spring Rolls box van Suus van der Veer. Dit mega lekkere recept is een heuse belevenis om te maken bij je in de keuken. Deze box bevat een mix van heerlijke frisse ingrediënten zoals frisse groenten, vers vlees en oosterse producten voor de lekkerste spring rolls. Ontdek snel de Vietnamese Spring Rolls box bij jouw in de keuken. 

stock-banner-happiness.jpg

€19,50

Hmm.. heb jij zin lekkere donuts te maken bij je thuis? Ontdek de maak je eigen donut box. Deze box is gevuld met alle ingredienten die je nodig hebt om de lekkerste donuts zelf bij je thuis te maken. 

freakshake-maken-recept

€19,50

Hoe freaky kan jij jouw freakshake maken? Ontdek de maak je eigen freakshake box. Deze box bevat een mix van een heerlijke milkshake, een mason jar, je favoriete drips, donuts en heerlijke zotternijen. Een heuse belevenis voor in de keuken! 

cupcakes-box

€19,50

Maak de heerlijkste cupcakes bij jou thuis. Ontvang van ons alle benodigdheden voor het maken van de lekkerste cupcakes. Stel zelf jouw maak je eigen cupcake box samen met diverse vullingen zoals nutella of aardbeien jam, icings en de lekkerste toppings zoals marshmallows, Kitkat en meer waar jij van houd! 

Donuts maken

Lekkere donuts maken bij je thuis? Op zoek naar een heerlijk donuts recept? Ontdek de maak je eigen donuts box van Happiness. Deze box bevat all ingrediënten die je nodig hebt om zelf lekkere donuts te maken bij je thuis.

Bananenbrood maken

Ben je op zoek naar een lekker recept voor bananenbrood? Ga dan voor de vegan bananenbrood box van suusvanderveer.nl deze box bevat het bakenbrood recept dat je nodig hebt voor het maken van het meest fluffy en smaakvolle bakenbrood. 

Spring rolls maken

Ben je op zoek naar een heerlijk recept voor het maken van lekkere spring rolls? Ga dan voor de spring rolls box van suusvandeer.nl. De box bevat alle ingredienten om zelf heerlijke spring rolls te maken bij je thuis. 

Bak ideeën voor thuis

Ben je op zoek naar leuke bak recepten om thuis te maken. Vind op Happiness een breed aanbod aan bak belevenissen bij je thuis. Ga bijvoorbeeld aan de slag met het maken van je eigen donuts met de maak je eigen donuts box of bak heerlijke cupcakes met de cupcake box van Happiness. Op zoek naar gezonde recepten? Kies dan voor onze heerlijke vegan boxen zoals de spring rolls box of de banenbrood box. Vind meer bak ideeën in de Happiness App. 

Bak ideeën voor kids

Ben je op zoek naar leuke bak recepten voor kids? Vind op Happiness een breed aanbod aan bak belevenissen bij voor kids. Ga bijvoorbeeld gezellig met de kids aan de slag met het maken leuke donuts of bak heerlijke cupcakes met de cupcake box van Happiness.