Beauty

Lekker ontspannen bij je thuis? Op zoek naar leuke beauty ideeën om thuis uit te proberen? Op zoek naar leuke doe-het-zelf make up inspiratie? Ontdek de leukste beauty belevenissen van Happiness. Bekijk de populaire beauty belevenissen maak je eigen groene gezichtsmaskertje, maak je eigen witte klei maskertje, maak je eigen chocolade maskertje en meer. 

€12,00

Geef je gezicht een ontspannende behandeling met een heerlijk groen klei maskertje. De maak je eigen groene klei masker box bevat natuurlijke klei mix dat een detoxing effect heeft op de huid. Verfrissend, gezond en zuiverend voor de huid. 

Maak je eigen witte klei maskertje box

€12,00

Geef je gezicht een ontspannende behandeling met een heerlijk witte klei maskertje. De maak je eigen witte klei masker box bevat natuurlijke witte klei mix dat een detoxing effect heeft op de huid en heerlijke zoete amandel olie. Verfrissend, gezond en zuiverend voor de huid. 

Maak je eigen chocolade maskertje box

€12,00

Geef je gezicht een ontspannende behandeling met een heerlijk chocolade klei maskertje. De maak je eigen chocolade klei masker box bevat natuurlijke cacao mix dat een detoxing effect heeft op de huid en heerlijke zoete amandelolie. Verfrissend, gezond en zuiverend voor de huid. 

Maskertje maken met natuurlijke ingrediënten

Wil jij een heerlijk maskertje maken met natuurlijke ingredienten? Ontdek de beauty boxen van Happiness. Ga bijvoorbeeld aan de slag met het maken van heerlijke groene of witte klei maskertjes bij je thuis! Of ga voor een heerlijke chocolade masker.