Betaalmethoden

In de Happiness App is het mogelijk om te betalen middels diverse betaalmethoden. Alle betalingen op onze app zijn kosteloos, snel, beveiligd en beschermd via een SSL certificaat. Samen met de beste betaalpartners bieden we de beste betaalervaring die er beschikbaar is.

IDEAL 

Met iDeal kan je veilig en gemakkelijk afrekenen. Je kunt betalen via de mobiel bankieren App of de beveiligde internetomgeving van je eigen bank. Hier hoeft geen account voor aangemaakt te worden, wij brengen ook geen extra kosten in rekening voor betalingen via iDeal.

CREDITCARD

Betalen met een creditcard kan heel makkelijk, door enkel je kaartgegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Wij ondersteunen creditcard betalingen van Visa, Mastercard, Maestro en American Express. 

APPLE PAY

Apple Pay is de mobiele betaaldienst van Apple. Met je iPhone, iPad en Mac kan je online betalen via safari. Apple Pay is in Nederland beschikbaar bij: ING, ABN AMRO en Rabobank. Een aankoop kan veilig en gemakkelijk worden verricht en worden bevestigd door Face ID of Touch ID.

GOOGLE PAY

Met Google Pay kunnen betalingen eenvoudig en veilig worden verricht met behulp van een versneld betaalproces. Creditcardgegevens en verzendadres hoeven niet meer handmatig te worden ingevoerd. 

SOFORT BANKING

SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee betalingen kunnen worden verricht, zonder dat een extra account hoeft aangemaakt te worden. Je kan gemakkelijk inloggen in de eigen online bankomgeving met de gegevens die zijn gebruikt bij de aankoop. Vanuit hier kan rechtstreeks geld overgemaakt worden.