Untitled design-High-Quality.jpg

Covid maatregelen Happiness

Zoals bekend zijn er door de Rijksoverheid enkele maatregelen getroffen wat betreft het samenkomen tussen mensen. Als Happiness geven wij om de veiligheid van onze klanten en daarom vermelden wij bij elke belevenis of de belevenis corona vriendelijk is. We hebben hiervoor ook een speciaal label ontwikkeld dat u kunt terugvinden op de product pagina. Wij proberen samen met onze partners ervoor te zorgen dat belevenissen zo veilig mogelijk gedaan kunnen worden thuis. Hieronder hebben we een aantal richtlijnen opgeschreven waaraan belevenissen voldoend die een corona vriendelijk label hebben gekregen.

1,5 meter afstand

Een van de richtlijnen vanuit de overheid is om zoveel mogelijk 1,5 meter afstand te hanteren. Belevenissen met een corona vriendelijk label kunnen garanderen dat er minimaal een afstand van 1,5 gehouden kan worden.

Aantal personen

Het is door de Rijksoverheid momenteel niet toegestaan om met groepen groter dan 4 personen samen te komen in een huis. Daarom zijn de belevenissen die een corona vriendelijk label hebben geschikt voor 4 personen of minder.

Hygiene vriendelijk

Vanuit de Rijksoverheid is ook het advies geboden hygiëne maatregelen te treffen in huis om verspreiding te voorkomen. Corona vriendelijke belevenissen zijn getest op hygiëne en kunnen garanderen dat gezondheid gewaarborgd is.

Tegen overlast

Vanuit de Rijksoverheid wordt het advies geboden om activiteiten die overlast kunnen creëren te vermijden. Daarom kunnen corona vriendelijke belevenissen geen overlast veroorzaken bij u thuis.

logo-stars-colour.png