• Happiness

Hoe tover je jouw huiskamer om tot een echte thuisbioscoop?Geen zin om de deur uit te gaan om naar de bioscoop te gaan? Dan haal je toch gewoon de bioscoop naar huis met een eigen thuisbioscoop! Wist je dat je niet meer dan 100 euro hoeft uit te geven om een eigen thuisbioscoop in te richten? Je kunt dit namelijk volledig zelf doen en wij geven je hieronder de 4 gouden tips hoe je jouw eigen huiskamer kunt omtoveren naar thuisbioscoop. Lees de tips hieronder:Tip 1: Zorg voor een groot scherm en goed geluid voor een echte thuisbioscoop ervaring

Film kijken met je vrienden of familie op een kleine laptop of tv is niet bepaald ideaal en past vooral niet in de echte bioscoopervaring, toch? Voor de echt thuisbioscoop ervaring is het dus enorm belangrijk dat je beschikt over een groot scherm en goed geluid. Met een grote televisie bereik je dit maar nog toffer is het om een projector en projectiescherm te gebruiken voor een echte klassieke thuisbioscoop ervaring. Hier hoeft je gelukkig niet zoveel geld aan uit te geven, klik hier om een projector of projectiescherm te huren.


Tip 2: Zorg voor jullie favoriete filmsnacks en drinks

Wat natuurlijk niet mag ontbreken bij een thuisbioscoop is een grote bak popcorn, een bak met nachos met dipsaus, zakjes met andere zoete lekkernijen en lekkere flesjes Coca Cola! De gouden tip is dus om ervoor te zorgen dat je beschikt over voldoende film snacks en drinks. Leuk om je movie night op te vrolijken is om bijvoorbeeld als extra activiteit een lekkere freakshake te maken! Dit is een heerlijke milkshake in een mason jar, met een donut en versiert met de leukste decoraties. De freakshake ingrediënten kun je via deze link bestellen.


Je kunt natuurlijk racen op de fiets naar de winkel of de auto pakken om alle film snacks en drinks te regelen, maar je kunt het jezelf ook super gemakkelijk maken door gewoon online te bestellen! Klik op deze link om in een keer je film snacks en drinks te regelen!


Tip 3: Kies de film uit voor de movie night

Met een breed aanbod op Netflix, Disney+, Amazon Prime en Apple+ is er voldoende keuze. Heb je keuzestress welke film gegarandeerd een succes zal zijn voor jullie movie night? We hebben hieronder een aantal film tips neergezet die het altijd goed doen:

- Pirates of the carribean

- High school musical

- Zorro

- John Wick

- Jaws

- Inception

- Heat

- Harry Potter

- Guardians of the galaxy

- Grease

- The Grand Budapest Hotel

- Goodfellas

- The good, the bad en the ugly

- Godzilla

- The Godfather

- Girls trip

- Ghostbusters

- Fight club

- Fast & furious

- Scarface

- Batman

- Forrest Gump


Tip 4: De gouden movie night tip

Heb je alle 3 tips gelezen? Super! Nu komt de laatste gouden tip, je kunt de voorgaande 3 gouden tips namelijk in 1 keer regelen! Met een doe-het-zelf movie night pakket van Happiness! Daar zit gelukkig alles al in zodat jij niet hoeft te shoppen bij verschillende winkels en daarnaast ben je niet zoveel geld kwijt aan jouw thuisbioscoop (bijv. aan het aanschaffen van projector of beamer)! Super handig toch? Je kunt via deze link meer bekijken over de doe-het-zelf movie night box !Met deze 4 tips ga je zeker een geslaagde movie night tegemoet! Heb jij je vrienden, familie al uitgenodigd voor de movie night?149 keer bekeken0 reacties