george-mccalman-dinner-party-kelly-marsh

Start met het verkopen van food belevenissen voor thuis

✓ Het is helemaal gratis

Biedt onvergetelijke food belevenissen aan voor thuis

Zoals bekend zijn er door de Rijksoverheid enkele maatregelen getroffen wat betreft het samenkomen tussen mensen. Als Happiness geven wij om de veiligheid van onze klanten en daarom vermelden wij bij elke belevenis of de belevenis corona vriendelijk is. We hebben hiervoor ook een speciaal label ontwikkeld dat u kunt terugvinden op de product pagina. Wij proberen samen met onze partners ervoor te zorgen dat belevenissen zo veilig mogelijk gedaan kunnen worden thuis. Hieronder hebben we een aantal richtlijnen opgeschreven waaraan belevenissen voldoend die een corona vriendelijk label hebben gekregen.

Belevenis

Een van de richtlijnen vanuit de overheid is om zoveel mogelijk 1,5 meter afstand te hanteren. Belevenissen met een corona vriendelijk label kunnen garanderen dat er minimaal een afstand van 1,5 gehouden kan worden.

Verpakking

Vanuit Happiness willen we samen met jou de klant garanderen dat vers voedsel op de juiste manier wordt afgeleverd. In samenwerking met Recycold beschikken we over de juiste koelverpakkingen zodat bestellingen gekoeld verzonden kunnen worden. 

Koeling

Vanuit de Rijksoverheid is ook het advies geboden hygiëne maatregelen te treffen in huis om verspreiding te voorkomen. Corona vriendelijke belevenissen zijn getest op hygiëne en kunnen garanderen dat gezondheid gewaarborgd is.

Lokaal of landelijk

Vanuit de Rijksoverheid wordt het advies geboden om activiteiten die overlast kunnen creëren te vermijden. Daarom kunnen corona vriendelijke belevenissen geen overlast veroorzaken bij u thuis.

Fulfillment vanuit uw eigen locatie of door Happiness

Vanuit de Rijksoverheid wordt het advies geboden om activiteiten die overlast kunnen creëren te vermijden. Daarom kunnen corona vriendelijke belevenissen geen overlast veroorzaken bij u thuis.

Inpakken en verzending uit handen geven? Wij regelen het voor je!

food-delivery.png

Ontvang orders

kitchen-utensils.png

Bereid de producten voor bij jou in de keuken

fast.png

Verzend de producten in de blauwe kratten naar het magazijn van Happiness

courier.png

Happiness regelt het inpakken van de producten in de dozen en de verzending naar de klant

Start met het verkopen van food belevenissen voor thuis

stars.png

✔ Bouw samen met ons mee aan het platform voor de leukste belevenissen voor thuis

payment.png

✔ Genereer meer omzet

dancing.png

✔ Biedt uw klanten onvergetelijke belevenissen aan 

shop1.png

✔ Genereer meer bedrijfsherkenbaarheid

user.png

✔ Vergroot het bereik van uw aanbod 

edit.png

✔ Geen aanmeld/aansluit kosten

hand.png

✔ Vergroot gemak en service voor uw doelgroep

headphones.png

✔ 24/7 partner service beschikbaar

george-mccalman-dinner-party-kelly-marsh

Biedt jouw klanten onvergetelijke food belevenissen aan huis

✓ Het is helemaal gratis

Veelgestelde vragen

Zijn er kosten verbonden om verkoop partner te worden op Happiness?


Er zijn geen kosten verbonden om verkoop partner te worden op Happiness! We werken echter wel met een commisie model waarbij wij 10% inhouden per verkochte belevenis.
Hoe werkt het commisie model?


Per verkochte belevenis betaalt u als verkoop partner een commisie van 10% per verkochte box. De 10% wordt ingehouden bij betaling van de factuur.
Hoe werkt het uitbetalen?


Verkooppartners worden aan het einde van de maand uitbetaald op het de door hun doorgegeven IBAN nummer. In uitzonderlijke situaties is het ook mogelijk een andere betalingsregeling te treffen, uw aanspreekpunt neemt nog contact met u hierover op bij uw aanmelding.
Kan ik een bezorggebied bepalen?


Happiness biedt momenteel belevenissen aan in heel Nederland! Echter is het ook mogelijk om binnen een specifiek gebied te bezorgen, indien u dit wenst kunt u dit opgeven bij het indienen van een belevenis.
Kan ik een levertijd bepalen?


Happiness hanteert een standaard service niveau van vandaag besteld = morgen in huis! Echter is het voor u mogelijk om uw eigen service niveau aan te houden. U kunt bij het indienen van een belevenis zelf bepalen welke levertijd u hanteert op het platform, dit wordt vermeld aan de klant bij aankoop.
Kan ik beschikbare datums opgeven?


Levert u alleen in het weekend of een specifieke dag doordeweeks, dan is het bij het indienen van een belevenis mogelijk om specifieke datums aan te geven waarop u levert.
Kan ik een minimale afname instellen?


Het is zeker mogelijk om een minimale afname in te stellen, dit kunt u doen bij het indienen van een belevenis via het partner portaal.
Hoe werkt verzending via Happiness?


Zodra u toegang heeft tot het partner portaal, heeft u de mogelijkheid om Happiness dozen aan te schaffen. Met deze dozen kunt u vanaf uw eigen locatie verzenden naar klanten die bestellen via Happiness.
Hoe ontvang ik een nieuwe order?


Zodra er een nieuwe order is binnengekomen ontvangt u hiervan een e-mail op het door u opgegeven e-mailadres.
Ik ben geïnteresseerd maar wil graag de mogelijkheden bespreken


Bent u geinteresseerd maar wilt u graag de mogelijkheden bespreken kunt u contact opnemen met ons via partners@thehappinessapp.nl of telefonisch via +31634205769
Ik wil pick-up mogelijkheden aanbieden


Het is mogelijk om een pick-up mogelijkheid aan te bieden op Happiness, dit kunt u aanvinken bij het indienen van een belevenis.
Hoe werkt op huurbasis verkopen van belevenissen?


Als u op huurbasis een belevenis verkoopt kunt u bij het indienen van de belevenis het minimaal aantal personen en de duur opties opgeven. Daarnaast kunt u alle arrangementen invullen en opsturen die u wilt aanbieden via Happiness.
Hoe werkt fulfillment van food belevenissen door Happiness?


Wanneer u kiest voor fulfillment door Happiness regelt Happiness de verpakking en verzending van uw food belevenissen. U ontvangt van Happiness blauwe kratten waarin u de verpakte voeding- drinkwaar kunt opslaan en kunt verzenden naar het magazijn van Happiness waar de producten worden ingepakt en verzonden naar de klant. De algemene aanlevertijd van de blauwe kratten is woensdag, het is ook mogelijk andere aanlevertijden af te spreken.

logo-stars-colour.png